TENIM 2 MONITORES PEL TALLER D.AUTORESCAT

PUBILLES, ja falta poquet i sabem que el taller d’autorescat és molt llaminer. Us informem que enguany podrem disposar de 2 monitores excel·lents per fer-lo; són la MARIONA AUBERT i la MIRIAM MARCO. Gràcies a la incorporació de la Mariona hi haurà  més pubilles que hi podran participar.

Ah! I EN CAS QUE PLOGUÉS , el taller d’autorescat es faria EN un ROCÒDROM.

Recordeu que també hi haurà un taller de ioga i un altre d’entrenament aplicat a l’escalada, tant fisic com psicològic.

Finalment, recordar-vos que la tria del taller es farà al matí quan arribeu. Hi haurà un llistat amb els tallers i les places disponibles. D’aquesta manera, quan s’hagin cobert les places els tallers es tancaràn (però ara no patiu, perquè amb els 3 tallers ofertats hi ha cabuda per a tothom).

VERSIÓN CASTELLANA: Pubilles, ya falta poco y sabemos que el taller de autorrescate es muy atractivo. Os informamos que este año dispondremos de 2 monitoras excelentes para hacerlo; son la MARIONA AUBERT y la MIRIAM MARCO. Gracias a la incorporación de Mariona habrá más pubilles que podran participar

¡Ah! Y EN CASO DE LLUVIA, el taller de autorescate se haría en ROCÓDROMO.

Recordad que también habrá un taller de yoga y otro de entrenamiento aplicado a la escalada, tanto físico como psicológico.
Finalmente, recordaros que la elección del taller se hará por la mañana cuando lleguéis. Habrá un listado con los talleres y las plazas disponibles y cuando se cubran las plazas los talleres se cerrarán (pero no os preocupéis porque con los 3 talleres ofertados hay cabida para todas).

 

Anuncios