Qui som

Som un grup de noies de Vilanova (que molts cops ens definim com de les comarques, ja que tenim molta relació amb escaladors/es de les rodalies: Baix Penedès, etc… i sovint ens trobem per fer activitat) apassionades per la muntanya, en general, i per l’escalada, en particular. Aquest fet ens va unir com a col·lectiu, doncs quan ens vàrem iniciar fa quasi 20 anys, i/o quan va sorgir la Trobada de pubilles, veure una noia escalant era força anecdòtic, sobretot si aquesta ho feia per iniciativa pròpia i per inquietuds personals,  no per acompanyar al noviet. Així és que anant a escalar a Vilanova de Meià, una zona d’escalada clàssica de Lleida, vàrem conèixer unes noies de la Garrotxa que també s’apassionaven amb l’escalada i el repte personal que aquesta entranya. Hi va haver tanta bona sintonia que vàrem decidir fer una trobada íntegrament de noies.

Ja que aquesta activitat (l’escalada femenina) en un principi era força anecdòtica, la vàrem plantejar com la festa de les pubilles en tots els sentits… com una cita on compartir escalades, un bon sopar, xerrameca i una mica de gresca… en definitiva, un espai per conèixer altres escaladores i passar una bona estona.

El nom de pubilles va sorgir perquè entre nosaltres sovint ja ens anomenàvem així (la paraula pubilla la utilitzem com a genèric). Ens va semblar adient batejar aquest esdeveniment amb aquest nom, tant de casa nostra.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s